Peter Noordanus

Voorzitter SBO

Peter Noordanus is momenteel voorzitter van het SBO. Tijdens zijn carrière hij als burgemeester van Tilburg, voor het Ministerie van Volkshuisvesting en Ruimtelijke ordening en verschillende denktanks met betrekking tot ruimtelijke ordening en vastgoed. Ook was hij hoogleraar Onroerend goedrecht aan de TU Delft. Hij werkte 11 jaar als wethouder in Den Haag. Daarna werkte hij als voorzitter van de VROM-raad, om vervolgens als directievoorzitter van AM Ontwikkeling aan te treden. Ook was hij voorzitter van de NEPROM, de Nederlandse brancheorganisatie voor projectontwikkelingsbedrijven. In de zomer van 2010 werd hij benoemd tot burgemeester van Tilburg.

Lesley Bamberger

CEO Kroonenberg Groep

Lesley Bamberger is CEO van de Kroonenberg Groep en Vastgoedman van het jaar 2013.

Maarten de Gruyter 

directeur Boelens de Gruyter

Als telg van een ondernemende familie heeft commercie altijd in zijn bloed gezeten. Waar zijn voorvaderen retail-imperia runden, is De Gruyter een andere weg ingeslagen. Als vijftienjarige had hij zijn eerste bedrijfje, om ongeveer twintig jaar later vastgoedontwikkelaar Boelens de Gruyter op te richten. Met grote ontwikkelprojecten in ondermeer Maastricht, Venlo, Den Bosch, Amsterdam en Utrecht heeft Boelens de Gruyter in een snel tempo een imposante portefeuille opgebouwd. Naast Boelens de Gruyter is hij ook oprichter en voorzitter van de stichting voor de genezing van diabetes, stichting DON.   

Marco Hekman

Managing Director Continental Europe CBRE

Marco Hekman is ruim 30 jaar verbonden aan CBRE en weet feilloos wat een vastgoedstrategie onderscheidend en succesvol maakt. Met zijn verschillende leidinggevende posities in Nederland en Europa heeft hij waardevolle kennis van beleggingsmarkten opgebouwd. Zijn netwerk kent Marco als een strategisch adviseur met een scherpe blik, die onomwonden zegt waar het op staat. Of het nu gaat om strategische samenwerking, portefeuillebeleggingen, financieringen of trends in de vastgoed-huisvestingsmarkt.

Henk Jagersma

Stedelijk directeur Ruimte en Economie Gemeente Amsterdam

Momenteel Stedelijk directeur Ruimte en Economie te Amsterdam, van 2008-2017 CEO Syntrus Achmea Real Estate and Finance, vastgoedbelegger voor ca 65 pensionfondsen. Van 2005- 2008 bestuurder woningbouw corporatie Staedion. Van 1994 -2005 werkzaam bij gemeente Den Haag als achtereenvolgens directeur Financiën en concern controller en later als algemeen directeur Dienst Stedelijke ontwikkeling. Daarvoor werkzaam bij enkele departementen en de Tweede Kamer. Woonachtig in Den Haag, gehuwd en drie kinderen. 

Bram Verhoeven

SVP, Head of Northern Europe Prologis

Bram Verhoeven is Senior Vice President van Noord Europa en is verantwoordelijk voor de gehele operatie in de regio Duitsland, Nederland, België en Scandinavië van zo'n 5 biljoen beheerd vermogen. Hiervoor was Bram Country Manager for de Benelux en daarvoor Market Officer Nederland. Hij starte zijn carriëre bij Prologis in 2006 als management trainee bij verschillende afdelingen.