Pauline de Wilde

Dagvoorzitter

Pauline de Wilde is dagvoorzitter, presentatrice en motivational spreker als het gaat over LEF. Zeker in de dynamische wereld waarin we leven en waarin welke dag wel een nieuwe technologie, innovatie of verandering van de wet voorbij komt, zullen we lef moeten tonen om anders te durven kijken naar onze markt. Zo ook in de vastgoed branche, want ook deze is constant in beweging. Pauline haar carriére begint in the US waar zij na haar studie bedrijfseconomie haar droom waarmaakt en aan het werk gaat als actrice. Terug in Nederland presenteert zij diverse TV programma's voor RTL, waaronder Snowmagazine, Via Vacance, Duurzaam ondernemen en Ondernemerszaken. Pauline weet haar economische achtergrond perfect te combineren met stage presence. Als dagvoorzitter staat ze erom bekend inhoudelijk pittige thema's op een charmante en concrete manier over te brengen. Zij levert kwaliteit op hoog niveau en doet dat met haar persoonlijke fliar. Pauline zorgt voor een perfecte sfeer, is oprecht geïntresseerd, goed voorbereid en weet mensen te in pakken.

Raymond Cloosterman

CEO Rituals Cosmetics

Raymond Cloosterman is oprichter en CEO van Rituals Cosmetics. Hij is een ondernemer, brand builder en business econoom die 13 jaar lang een carrière heeft opgebouwd bij Unilever. Op een gegeven moment had Raymond een paar maanden vrij tussen twee banen. Hij gebruikte deze periode om een ontdekkingsreis te maken op zoek naar nieuwe inzichten op het gebied van brand thinking en new business. Hij begon aan een expeditie waarbij hij landen over de hele wereld bezocht om de nieuwste trends in persoonlijke en huishoudelijke verzorgingsproducten, merken en winkelconcepten te verkennen. Hij sprak met experts op verschillende gebieden. Eén van de dingen dat hij zich realiseerde was dat mensen hun huizen zien als een verlengstuk van hun persoonlijkheid. Deze wijsheid markeerde het begin van alles wat er sindsdien is gebeurd: een nieuw merk ontwikkelen dat producten omvat voor zowel persoonlijke als thuiszorg. 

Nicole Maarsen

Directeur Vastgoed

Nicole Maarsen (1971) is sinds mei 2017 lid van de directie van Syntrus Achmea Real Estate * Finance. Zij is verantwoordelijk voor de business units Woningen, Commercieel Vastgoed, Internationaal Vastgoed, het Transactieteam en het Acquistitie/ Ontwikkelingsbedrijf. 

Nicole heeft 20 jaar ervaring in de vastgoedmarkt. Van 2013 tot 2017 werkte zij als zelfstandig adviseur voor onder meer Round Hill Capital en HAL Investmenst. Daarvoor was zij 9 jaar directeur-eigenaar bij het familiebedrijf Maarsen Groep, waar zij onder meer verantwoordelijk was voor projectontwikkeling. Nicole startte haar carrière bij ING Groep als trainnee. Zij werkte onder meer voor Nationale-Nederlanden en ING Real Estate Finance & ING Real Estate Development. 

Paul Oremus

Managing Director NL | Fund Manager CBRE Dutch Residential Fund

Paul Oremus is Managing Director van CBRE Global Investors NL en lid van de Europese Management Board vanaf mei 2013. Hij is ook Fund Manager voor CBRE Residential Fund vanaf september 2014. In 1998 trad Paul Oremus toe tot CBRE Global Investors (toen nog ING Real Estate Invesment Management) op de afdeling Treasury and Risk. In 2000 verhuisde hij naar de afdeling Corporate Control, waar hij in 2004 hoofd van de afdeling werd. In 2007 werd hij CFO/COO van Nederland en lid van het Management Team. In 2008 werd hij ook benoemd tot CFO van REOFN. Paul heeft een bachelor in bedrijfseconomie, een bachelor in accouting & control en is een geregistreerde gekwalificeerde controller. Verder is hij lid van de Nederlandse Vereniging van Vastgoedbeleggers. (IVBN) 

Ton van Veen

CFO Jumbo Supermarkten

Sinds 2004 is Ton van Veen werkzaam als CFO en lid van de Raad van bestuur van de Jumbo Groep. Van Veen heeft een belangrijke rol vervuld in de groei van het bedrijf onder meer door de succesvolle overnames van Konmar (gedeeltelijk), Super de Boer, C1000, La Place, Smulweb, EMTÉ en Agrimarkt. Daarnaast is hij lid van de Raad van Advies van Supermarkt Vastgoed, president-commissaris van het Raad van Commissarissen van PSV en Rituals. 

Sander van der Laan

CEO Action

Sander van der Laan is CEO van Action, de snelgroeiende non-food discounter met 1.500 winkels in zeven landen, met een omzet van 4,2 miljoen euro in 2018. Hij heeft jarenlange ervaring als retailer en marketeer, zowel nationaal als internationaal, en leidde verschillende retailorganisaties. Hij werkte o.a. 16 jaar voor Ahold in verschillende managementfuncties.